PERSONAL TRAINING

Eva Stolk
Hoi, op zoek naar een personal trainer voor lichamelijke klachten (zoals: rug/nek/schouder/heup/bekken/knie klachten, etalagebenen, overgewicht, instabiliteit, krachtsverlies, enz)? Dan is dit een goede stap in de richting voor een gezond en fit leven, waarin het niet allemaal zelfstandig hoeft. Ik ben Eva Stolk en kan trainen, coachen, helpen,  adviseren en steun geven wanneer nodig. Lees hieronder meer over wat er te verwachten is bij een intake en bij de trainingen.

Daadwerkelijke verbetering van gezondheid begint bij onze LifeStyle


Intake

Personal training is een zeer intensieve vorm van training. Het begint met een uitgebreide intake waarbij we elkaar leren kennen. Er zal een vrijblijvend intake gesprek plaatsvinden van 1,5 uur waarin we duidelijk het doel en de richting van de trainingen naar boven halen. Hierin kan ook aangegeven worden wat als een prettige training wordt ervaren en wat niet. Daarnaast zullen er verschillende kenmerken worden gemeten, zoals lichaam samenstelling en fysieke gesteldheid.

Bel vrijblijvend voor een intake naar: 06-15043002


Trainingen
In overleg hebben we een realistisch doel opgesteld en dit vertaald naar een persoonlijk trainingsschema. Want sporten moet vooral leuk zijn! Dit stimuleert de motivatie en maakt het behalen van de gestelde doelen makkelijker. Elke 6 weken word er een evaluatie moment ingepland om te zien of er vooruitgang te vieren is. Vanuit hier wordt het persoonlijke trainingsschema aangepast, zodat er weer nieuwe uitdagingen klaar liggen

Begin nu met je eerste 12 personal trainingen en krijg 1 training cadeau.

(Video-) call met gratis en vrijblijvende informatie

Bel of stuur een mail met je interesse voor personal training. Dan maken we samen gratis en vrijblijvend een afspraak om even te (video-) bellen, zo leren we elkaar alvast kennen en kan je al je vragen stellen. Tegelijkertijd kunnen we kijken of je bij mij aan het juiste adres bent voor het behalen van jouw persoonlijke doel. Afhankelijk van je doel kunnen we ook kijken naar welk trainingspakket het beste bij je past.

Bel of mail nu: 06-15043002 / info.ufitt@gmail.com