Fysio

Holistische fysiotherapeut – Eva Stolk

Klachten aan:
Nek, schouder, rug, heupen, billen, benen?

Naast de fysieke oorzaak kunnen we ook
kijken naar de mentale, emotionele &
energetische oorzaak.

Bekijk hieronder de verschillende niveaus en maak uw eigen keuze.

Fysieke niveau:

Fysiotherapie zoals u het kent. 

  • Losmaken van spieren en gewrichten voor pijnvermindering en verbetering van de bewegingsuitslag. 
  • Oefeningen voor het verbeteren van de grondmotorische eigenschappen van uw lichaam: flexibiliteit, stabiliteit, kracht, uithoudingsvermogen en coördinatie. Zodat uw klachten langdurig verminderen/weg blijven. Zodat uw zo lang mogelijk lachten vrij blijft.

Ontspannings niveau:

80% van de fysieke klachten komen vanuit stress. Om het lichaam te laten herstellen heeft het rust nodig. En dit begint bij een goede hormoonhuishouding die in balans is. 

Adem- en ontspanningsoefeningen kunnen helpen uw hormoonhuishouding weer in balans te brengen. Zodat uw lichaam kan herstellen. Door de vermindering van stress, krijgt uw lichaam weer de kans zichzelf op te bouwen. 

Energiewerk niveau:

Zoals ons bloed door onze bloedvaten stroomt. Stroomt onze levensenergie door energie kanalen en chakra’s. Vanuit de ayurveda en shiatsu achtergrond combineer ik technieken om ook de energie in uw lichaam weer te laten stromen en te balanceren.

Inzichten vanuit aanraking niveau:

Vanuit de oosterse geneeskunde beginnen klachten al in onze energie en manifesteren ze zich dan in de zeven lagen van ons aura. Hieronder valt ons denkpatroon, onze emoties en als laatste laag ons fysieke lichaam. Door de link te leggen tussen onze denkpatronen, emoties, hoe we onszelf presenteren en neerzetten in ons leven met onze fysieke klachten. kunnen we via verschillende wegen onze fysieke klachten positief beïnvloeden. En kunnen we leren van de klachten van ons lichaam voor onze persoonlijke en spirituele groei.


Ik help u graag!
Neem gerust contact op:
06-15043002